Нов склад / офис в град София!

Линия за полимерно прахово боядисване

Голям избор от цветова гама

Основно завършващо действие, на голяма част от детайлите по различните клиентски поръчки, е прахово-полимерното боядисване.
В линията могат да бъдат боядисвани, както поцинковани, стоманени детайли, така и алуминиеви. Конструкцията на поточната линия и камерите за подготовка, боядисване и изпичане позволява третиране на детайли с максимални размери 400 х 1350 х 6000 (ширина/височина/дължина)-предлагайки по този начин възможността да се изпичат 6-метрови детайли.
В процеса на работата се използва и релсов път за по-висока производителност.
Детайлите, които ще се боядисват, се подлагат на предварителна подготовка (почистване и обезмасляване от соли и други минерални примеси).По този начин се постига по-качествено и равномерно нанасяне на боята върху желаните повърхности и по-голямата дълготрайност на нанесеното покритие.
Следващ етап от процеса е електростатично прахово боядисване и изпичане на боята.
Високото качество на праховото покритие се гарантира от съоръжението за прахово нанасяне и лидера в областта – ITWGema.
Стремейки се към професионално ви обслужване, ние ви консултираме при избора на боя по RAL – каталог, а новото и модерно оборудване ни дава основание да гарантираме отлично качество на боядисания продукт и кратки срокове за изпълнение на всяка поръчка.

Вашият монитор не може да възпроизведе напълно достоверно цветовете по RAL.От тази таблица можете да получите приблизителна представа за тях.

 

Приложение:
Полимерното прахово боядисване намира приоложение за покрития, устойчиви на външни атмосферни условия.Тези полимерни прахове са съставени на база висши полиестерни смоли и притежават най-висока степен на устойчивост спрямо ултравиолетовата светлина, както и много добри физични и химични показатели-висока еластичност и устойчивост на удар и драскотини.Те не губят гланца си от периодичната смяна на климатичните условия,дори и при прдължителен период на експлоатация.На база своите специфични свойства полиестерните прахови бои намират приложение при покритие на фасадни елементи,оградни съоражения и др.

Освен за собствени нужди ДЮК1-ЕООД приема и външни поръчки за прахово-полимерно боядисване.

 

 

Клиенти

100% доволни
клиенти

Качество

Гарантирано
качество

Цени

Цени на
производител

Сигурност

100% доверен партньор

Гаранция

Монтаж с пълна гаранция

Aбонирайте се за нашия бюлетин

Добавете мейла си, за да получавате информация от ДЮК-1 и вземете 5% отстъпка от следваща поръчка