Нов склад / офис в град София!

История

информация за фирма ДЮК 1 - производствена база

ДЮК 1 е основана през 1995 година със седалище в град Пловдив, България.

Предмет на дейност на ДЮК 1 е производството и монтажа на гаражни и индустриални врати, щори и автоматика за тях.

Oсновната дейност на ДЮК 1 е насочена към изработката на охранителни ролетки, секционни гаражни и индустриални врати, метални изделия, монтаж на автоматики за врати и бариери. Фирмата предлага на своите клиенти гаранционни срокове, пълно сервизно обслужване и поддръжка на изделията.

Непосредствено след създаването си ДЮК 1 развива дейността си само с петима работници, производствено хале и офис под наем, като произвежда по 20 охранителни ролетки на месец.

Днес благодарение на находчивите идеи и упоритостта на управителя и екипа от сътрудници, фирма ДЮК 1 е умножила многократно не само производствения си обем, но и предлагания асортимент от продукти. От 2006 година насам ДЮК 1 е официален представител и вносител за България на френски автоматични системи SIMU, отлиаващи се с високо качество и безпроблемна работа.

Дейности, цели и постижения

Основната част от продукцията на фирма ДЮК 1 се предлага и реализира на българския пазар.
Основната част от продукцията на фирма ДЮК 1 се предлага и реализира на българския пазар.

Изпълняват се и поръчки в съседните балкански държави – Румъния, Гърция, Сърбия, Македония, Косово и Албания. В бранша на металните изделия и автоматизирани индустриални и гаражни врати, ДЮК 1 заема едно от водещите места по качество на изделията и обем на произвежданата и продавана продукция.

Водещата цел на екипа на ДЮК-1 е затвърждаване на извоюваната позиция на пазара и разширяване на кръга от контрагенти. Една от най-важните крачки в тази насока е въвеждането на модел за контрол на качеството при проектирането, разработката, производството, монтажа и обслужването, благодарение на който, клиентите на ДЮК 1 могат да бъдат уверени, че продуктите отговарят на единни европейски норми. Мотото на ДЮК 1 гласи: Сигурност, надеждност и комфорт в едно!

Производствена база

Фирмата разполага със собствена производствена база.

Фирмата разполага със собствена производствена база.

Фирмата разполага със собтвена производствена база – 5000 м2 застроена площ – помещаваща офиси и складови площи, производствена база за охранителни ролетки и метални изделия, база за производство на PVC и алуминиева дограма, цех за полимерно прахово боядисване, пресово-заготвителен цех, конструкторски отдел, отдел снабдяване и шоу-рум.

Машините и оборудването са съобразени с най-новите европейски изисквания и стандарти за модерно производство.

Профилна машина за производство на метални ламели за охранителни ролетки, ролкоогъващи машини за производство на водаци и профили, автоматична линия за, швейцарски пистолети за полимерно прахово покритие и множество спомагателни машини.

Клиенти

100% доволни
клиенти

Качество

Гарантирано
качество

Цени

Цени на
производител

Сигурност

100% сигурност
при пазаруване

Гаранция

24 месеца пълна
гаранция

Aбонирайте се за нашия бюлетин

Добавете мейла си, за да получавате информация от ДЮК-1 и вземете 5% отстъпка от следваща поръчка