История

информация за фирма ДЮК 1  Компания ДЮК-1 е основана през 1995 година със седалище в град Пловдив, България. Предмет на дейност е производството на конструкции от метал, алуминий, PVC, стъкло и поликарбонат, като основната дейност на ДЮК-1 е насочена към изработката на охранителни ролетки, секционни гаражни и индустриални врати, метални изделия, монтаж на автоматики за врати и бариери. Фирмата предлага на своите клиенти гаранционни срокове, пълно сервизно обслужване и поддръжка на изделията.

Непосредствено след създаването си ДЮК-1 развива дейността си само с петима работници, производствено хале и офис под наем, като произвежда по 20 охранителни ролетки на месец. Днес благодарение на находчивите идеи и упоритостта на управителя и екипа от сътрудници, ДЮК-1 е умножила многократно не само производствения обем, но и предлагания асортимент от продукти. От 2006 година насам ДЮК-1 е официален представител и вносител за България на френски автоматични системи SIMU.

Дейности, цели, постижения

Основната част от продукцията на фирма ДЮК-1 се предлага и реализира на българския пазар, но се изпълняват и поръчки в съседните балкански държави – Румъния, Гърция, Сърбия, Македония, Косово, Албания и др. В бранша на металните изделия и автоматизирани индустриални и гаражни врати, ДЮК-1 заема едно от водещите места по качество на изделията и обем на произвежданата и продавана продукция.

Водещата цел на екипа на ДЮК-1 е затвърждаване на извоюваната позиция на пазара и разширяване на кръга от контрагенти. Една от най-важните крачки в тази насока е въвеждането на модел за контрол на качеството при проектирането, разработката, производството, монтажа и обслужването, благодарение на който, клиентите на ДЮК-1 могат да бъдат уверени, че продуктите отговарят на единни европейски норми. Мотото на ДЮК-1 гласи: Сигурност, надеждност и комфорт в едно!

Производствена база

 

Фирмата разполага със собтвена производствена база – 5000 м2 застроена площ – помещаваща офиси и складови площи, производствена база за охранителни ролетки и метални изделия, база за производство на PVC и алуминиева дограма, цех за полимерно прахово боядисване, пресово-заготвителен цех, конструкторски отдел, отдел Снабдяване и шоу-рум.

Машините и оборудването са съобразени с най-новите европейски изисквания и стандарти за модерно производство – поточна линия за производство на PVC дограма, профилна машина за производство на метални ламели за охранителни ролетки, автоматична линия за производство на метални усилители за PVC дограма, швейцарски пистолети за полимерно прахово покритие, и множество спомагателни машини.