Нов склад / офис в град София!

ЗА НАС

Производител на ролетни и секционни врати

История

Предмет на дейност на ДЮК 1 е производството и монтажа на гаражни и индустриални врати, щори и автоматика за тях

Oсновната дейност на ДЮК 1 от 1995 г е насочена към изработката на охранителни ролетки, секционни гаражни и индустриални врати, метални изделия, монтаж на автоматики за врати и бариери. Фирмата предлага на своите клиенти гаранционни срокове, пълно сервизно обслужване и поддръжка на изделията.

Днес благодарение на находчивите идеи и упоритостта на управителя и екипа от сътрудници, фирма ДЮК 1 е умножила многократно не само производствения си обем, но и предлагания асортимент от продукти. От 2006 г насам ДЮК 1 е официален представител и вносител за България на френски автоматични системи SIMU, Somfy Group отличаващи се с високо качество и безпроблемна работа.

Предмет на дейност на ДЮК 1 е производството и монтажа на гаражни и индустриални врати, щори и автоматика за тях.
Основната част от продукцията на фирма ДЮК 1 се предлага и реализира на българския пазар.
Дейности, цели и постижения
Основната част от продукцията на фирма ДЮК 1 се предлага и реализира на българския пазар

ДЮК 1 се гордее с предоставянето на първокласни продукти и услуги на своите клиенти. Придържайки се стриктно към техния основен принцип за производство на висококачествени стоки, използвайки сертифицирани процеси и отлични суровини, ДЮК 1 последователно постига своята цел: Максимизиране на предимствата и минимизиране на недостатъците в полза на потребителя на продукта.

Водеща цел на екипа на ДЮК 1 е затвърждаване на извоюваната позиция на пазара и разширяване на кръга от контрагенти. Една от най-важните крачки в тази насока е въвеждането на модел за контрол на качеството при проектирането, разработката, производството, монтажа и обслужването, благодарение на който, клиентите на ДЮК 1 могат да бъдат уверени, че продуктите отговарят на единни европейски норми. Мотото на ДЮК 1 гласи: Сигурност, надеждност и комфорт в едно!

Производствена база и складове

Фирмата разполага със собствена производствена база в Пловдив и складови помещения в София

На застроаена площ от 5000 м2 се помещаващат офиси и складови площи, производствена база за охранителни ролетки и метални изделия, цех за полимерно прахово боядисване, пресово-заготвителен цех, конструкторски отдел, отдел снабдяване и шоу-рум.

Машините и оборудването са съобразени с най-новите европейски изисквания и стандарти за модерно производство.

Профилна машина за производство на метални ламели за охранителни ролетки, ролкоогъващи машини за производство на водаци и профили, автоматична линия за, швейцарски пистолети за полимерно прахово покритие и множество спомагателни машини.

Фирмата разполага със собствена производствена база.
Наши клиенти
секционни врати
секционни гаражни врати
ролетни врати
Клиенти

100% доволни
клиенти

Качество

Гарантирано
качество

Цени

Цени на
производител

Сигурност

100% доверен партньор

Гаранция

Монтаж с пълна гаранция

Aбонирайте се за нашия бюлетин

Добавете мейла си, за да получавате информация от ДЮК-1 и вземете 5% отстъпка от следваща поръчка