Нов склад / офис в град София!

…Защо ДЮК

Десет причини, заради които да изберете ДЮК 1 при изпълнението на вашите проекти

1. Пазарен лидер

Вече повече от петнадесет години ДЮК 1 е един от установените пазарни лидери в производството, доставката и монтажа на охранителни ролетки в България и се справя успешно с предизвикателствата в своя бранш. На нас се доверяват проспериращи компании от цялата страна, а ние от своя страна се стремим да изградим стабилна и дълготрайна връзка с клиентите и партньорите си.

2. Дългогодишен oпит

ДЮК 1 е опитен и достоен за доверие и уважение партньор. От 1995 година насам фирмата и в частност екипът, непрестанно трупа ценен опит, развива се и интегрира нови подходи за ефективно производство и за качествено управление и администрация на процесите.

3. Професионализъм

Ние Ви предлагаме всеотдайност и лоялност при осъществяването на Вашите желания и гъвкаво работно време, съобразено с предпочитанията Ви.

4. Квалифициран екип

В ДЮК 1 работят опитни специалисти, които се грижат за интересите на клиентите и изпълняват желанията им. На всяко ниво от производствения процес са позиционирани квалифицирани кадри с опит в работата си.

5. Кратки срокове

Благодарение на достатъчното на брой монтажни екипи и на факта, че ДЮК 1 разполага със собствена производствена база, Вие можете да разчитате на особено кратки срокове на изпълнение и монтаж на изделията.

6. Доволни клиенти

Когато става въпрос за продукти за дома Ви или за индустрията е важно да изберете доставчик със солидно професионално минало, който се радва на позитивното мнение на клиентите си – нашите клиенти са нашата най-добра реклама. Избирайки услугите на ДЮК 1, несъмнено Вие избирате бързината, комфорта и разумните цени.

7. Цени на производител

Предимството на ДЮК 1 пред останалите фирми е, че може да предложи „цени на производител”. Ние оценяваме стойността на парите и Ви предоставяме услуга, отговаряща напълно на Вашите изисквания, на цена, която можете да си позволите.

8. В цяла България

С нас можете да се свържете от всяко едно кътче на страната и ние ще Ви изпратим квалифициран специалист, който да вземе размери и да Ви посъветва за най-подходящото решение във Вашия случай.

9. Гаранции

Като наши клиенти Вие получавате бързо и качествено гаранционно и извънгаранционно обслужване, както и отстъпки и промоционални оферти.

10. Сигурност, удобство и комфорт в едно

Ако търсите сигурност и уют, осигурени на базата на световни стандарти за качество и съвременни технологии, трябва задължително да се обърнете към ДЮК 1.

Клиенти

100% доволни
клиенти

Качество

Гарантирано
качество

Цени

Цени на
производител

Сигурност

100% доверен партньор

Гаранция

Монтаж с пълна гаранция

Aбонирайте се за нашия бюлетин

Добавете мейла си, за да получавате информация от ДЮК-1 и вземете 5% отстъпка от следваща поръчка