Нов склад / офис в град София!

Фирма ДЮК1 ЕООД е официален представител на ERREKA за България.

Фирма ДЮК1 ЕООД е официален представител на  ERREKA за България и осигурява доставката и гаранционната подръжка на продуктите. ДЮК1 разполага със складове в София и Пловдив и предлага пълната гама на продуктите.

Производителят на автоматики ЕRREKA е един от водещите в областта на системите за автоматизация. Продуктите се отличават с високо качество, прилагане на новите достижения в областта и конкурентни цени. ЕRREKA са производители на всички компоненти на системите за задвижване и контрол, което е позволило да се постигне висока степен на унификация и осигуряване на широка гама от продукти за покриване на специфичните изисквания на клиентите. Използването на перспективни технологии и методи за разработване позволяват на ERREKA да предложат на пазара уникални системи за задвижване на врати, масово прилагане на енкодерни системи за настройка и използване на системи за управление с много канали и висока степен на надеждност.

Автоматика Erreka-Испания

 

Продуктите са снабдени с необходимите спецификации, европейски сертификати, подробни инструкции за безпроблемен монтаж и настройка и са с гаранция две години за изделията на ЕRREKA .Специалистите на ДЮК1 са готови да отговорят на всички въпроси свързани с приложението, монтажа, настройката и подръжката на автоматиката на  ЕRREKA.

Клиенти

100% доволни
клиенти

Качество

Гарантирано
качество

Цени

Цени на
производител

Сигурност

100% доверен партньор

Гаранция

Монтаж с пълна гаранция

Aбонирайте се за нашия бюлетин

Добавете мейла си, за да получавате информация от ДЮК-1 и вземете 5% отстъпка от следваща поръчка