АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ АВТОМАТИКА 2019

Автоматика за портални врати на панти

Мотори VDS LINEAR11 за портална врата на панти

Комплект LINEAR11 500 – два мотора за задвижване на врата на панти с крила до 3м, контролен блок за управление с вграден приемник, едно три канално дистанционно управление, за тегло на крилото до 250кг, време на отваряне 20-25 сек, максимален ъгъл на отваряне 120 градуса, интензивност на натоварване 50%, захранване ~220V.

Цена  499 лв.

Цената е без ДДС. Не включва монтаж и настройка на устройствата. Гаранция на автоматиката е две години. Всички продукти се предлагат с инструкции на монтаж и настройка на български език. Продуктите са налични в склад гр. София и гр. Пловдив.

Промоцията е актуална до 1.06.2019г

Автоматика за плъзгащи се портални врати

Комплект SIMPLY – мотор до 600 кг., контролен блок, едно триканално дистанционно, 4м рейкаегло на вратата до 600кг., 230V. Скорост на отваряне 12 метра в минута. Интензивност на натоварване 50%, захранване 230V.

Цена  416 лв.

Цената е без ДДС. Не включва монтаж и настройка на устройствата. Гаранция на автоматиката е две години. Всички продукти се предлагат с инструкции на монтаж и настройка на български език. Продуктите са налични в склад гр. София и гр. Пловдив.

      Промоцията е актуална до 1.06.2019г

Автоматични бариери

BERTA - размери

 

 

 

 

 

Комплект BERTA 4 FAST – 24V – бариера с рамо 2  до 4 метра, контролен блок, приемник, триканално дистанционно управление, рамо кръгло ф80 със светлоотразителни стикери, време на отваряне 5 секунди, интензивност на натоварване 100%, захранване 220V. Цената не включва монтаж и настройка на устройствата.

Цена 999 лв.

Комплект BERTA 6 – 24V – бариера с рамо 3  до 6 метра, контролен блок, приемник, триканално дистанционно управление, рамо кръгло ф80 със светлоотразителни стикери, време на отваряне 10 секунди, интензивност на натоварване 100%, захранване 220V. Цената не включва монтаж и настройка на устройствата.

Цена 1 041 лв.

Цената е без ДДС. Не включва монтаж и настройка на устройствата. Гаранция на автоматиката е две години. Всички продукти се прeдлaгaт с инструкции на монтаж и настройка на български език. Продуктите са налични в склад гр. София и гр. Пловдив.

 

Всички комплекти за автоматизация не включват фотоклетки за безопасност, сигнални светлини и ключове за управление по проводник. Тези продукти могат да се закупят допълнително в зависимост от нуждите на конкретната инсталация. Продуктите трябва да бъдат монтирани и настроени от правоспособен електротехник. За повече информация се обадете в офисите на фирмата.

Промоцията е актуална до 1.06.2019г.

ДЮК 1 предлага монтаж и поддръжка на всички изделия срещу допълнително заплащане, за информация се свържете с офисите на фирмата.

Запознайте се с продуктите и услугите на ДЮК-1 от нашият продуктов каталог.