Нов склад / офис в град София!

Нов тип индустриални сгъваеми врати IMVA

Екипът на ДЮК1 ЕООД постоянно разширява обхвата от продукти и решения, които предоставя на своите клиенти и партньори. Сгъваемите индустриални врати на водещият италиански производител IMVA са поредната стъпка в тази посока.

Фирма IMVA произвежда сгъваеми индустриални врати, които позволяват лесно да се затварят големи индустриални помещения. Вратите са изработени от термоизолирани профили с дебелина от 55 до 80мм, които при отваряне се нагъват настрани. Максималната височина на вратите е 10 метра, а ширината позволява изграждането на две секции по 40 метра всяка. Вратите могат да бъдат автоматизирани, но изключителната лекота да движението и сгъването им позволява ръчното задвижване на всички размери врати. Моделите могат да бъдат без долен водач, всички видове врати позволяват вграждането на пешеходни врати и прозорци.

liber

Сгъваемите индустриални врати на IMVA предоставят много предимства, които са уникални в областта на индустриалното приложение. За разлика от наложените с годините на българският пазар секционни врати, сгъваемите врати не изискват системи от въжета и пружини за балансирането им, задвижват се на ръка без необходимостта от верижни механизми. Вратите на IMVA за с по- висока степен на топлоизолация и с клас 4 на ветроустойчивост.

flux

Системата на IMVA за движение и странично сгъване дава голяма гъвкавост при изграждането на специални решения като пълно остъкляване със стандартни стъклопакети и създаване на плъзгащи се покрай стените врати.

Vitrum2Hangar8

Клиенти

100% доволни
клиенти

Качество

Гарантирано
качество

Цени

Цени на
производител

Сигурност

100% доверен партньор

Гаранция

Монтаж с пълна гаранция

Aбонирайте се за нашия бюлетин

Добавете мейла си, за да получавате информация от ДЮК-1 и вземете 5% отстъпка от следваща поръчка