Нов склад / офис в град София!

Гаражни врати NORMSTAHL – перфектен немски дизайн и качество

ДЮК-1 ЕООД за предлага за пръв път на бългаският пазар гаражните врати на германската фирма NORMSTAHL, които се отличават с голямо разнообразие на варианти и дизайн, осигуряват комфорт, сигурна защита, изключителна надеждност и 100% безопастност при експлоатациата им. Вратите NORMSTAHL са с много високо качество, което е гарантирано с 10 години пълна гаранция на всички компоненти.

Секционните гаражни врати на NORMSTAHL са с висок коефициент на топлоизолация – 1.00 – 1.2 W/m2K, който се равнява на топлоизолация от петкамерна PVC дограма. Дебелината на вратите е 42мм, с богат избор на цветове, структура на покритието (дървесен релеф, портокалова кора, касети), съвременната им конструкция им осигурява тихо и безопасно движение, снабдени са с надеждни механизми и автоматика за задвижване.

Гаражните врати от един елемент тип „Летящо крило“ на NORMSTAHL са произведени от профилирана стоманена поцинкована ламарина с полимерно прахово покритие.Те са проектирани и произведени в съответствие с най-новите стандарти. Сравнени с подобни типове врати на останалите производители, вратите NORMSTAHL предлагат следните предимства:

* По-голяма сигурност. Опастноста от нараняване е практически изключена благодарение на новите покрития на крилото на врата и рамката, подобрената защита на ъглите и кантовете и меките ленти между крилото и рамката.

* Перфектна защита. Маншоните, които закриват връзките на пружината, не позволяват допир или случайно хващане на пружините и подвижните части на повдигащият механизъм, което е особено полезно за защита на децата. Безопастността на вратите е проверена от интитута TUV.

* Подсигуряване срещу скъсване. Вместо една голяма пружина,вратите на NORMSTAHL работят с множество малки пружини със съжата сумарна сила. В случай на скъсване на пружина способността за надеждно и безопасно функциониране на враттатта се запазва.

Задвижването на вратите може да бъде ръчно или автоматично, могат да се използват различни устройства за управление, безопастност и сигнализация. Съществуват възможности за дистанционно управление на отварянето и затварянето на вратата, използване на системи за контрол на достъпа чрез безконтактни ключове, управление на осветлението и сигнализацията в областта на отваряне.

Повече информация за продуктите на ДЮК-1 ЕООД можете да получите от офисите на фирмата или ако направите запитване от сайта или по електронната поща.

Клиенти

100% доволни
клиенти

Качество

Гарантирано
качество

Цени

Цени на
производител

Сигурност

100% доверен партньор

Гаранция

Монтаж с пълна гаранция

Aбонирайте се за нашия бюлетин

Добавете мейла си, за да получавате информация от ДЮК-1 и вземете 5% отстъпка от следваща поръчка