Нов склад / офис в град София!

ДЮК-1 ЕООД ще представи нови продукти на Пловдивският Панаир

Фирма ДЮК-1 ЕООД ще проведе традиционното си участие на Есенния Техническият Панаир в Пловдив от 27 септември до 02 октомври 2010 година.
На новият си щанд ще бъдат представени нови продукти в областта на автоматиката, дограма и гаражни врати. Щандът е разположен в плата №7, щанд Е7.
ДЮК 1 ЕООД кани всички свои клиенти, партньори и дистрибутори да посетят щанда и да се запознаят с новите продукти в областта на автоматиката за ролетки, порталии бариери, дограма и врати.

За пръв път на бългаският пазар се предлагат гаражни врати, произведени не за да бъдат продадени, а за да Ви служат дълги години. NORMSTAHL  произвеждат качествени продукти, които са подходящ избор за Вашият естетичен вкус и Ви осигуряват постоянен комфорт и изключителна надеждност и 100% безопастност. Предлаганите от ДЮК-1 ЕООД германски гаражни врати NORMSTAHL са с голямо разнообразие на варианти и дизайн, притежават високо качество, което е гарантирано с 10 години пълна гаранция на всички компоненти:

*        Секционни врати с вертикално и странично отваряне
*        Луксозни гаражни врати
*        Дизайнерски секционни врати
*        Врати тип „Летящо крило”

Вратите са с висок коефициент на топлоизолация – 1.00 – 1.2 W/m2K, който се равнява на топроизолация от петкамерна PVC дограма. Дебелината на вратите е 42мм, с богат избор на цветове, структура на покритието (дървесен релеф, портокалова кора, касети), съвременната им конструкция им осигурява тихо и безопасно движение, снабдени са с надеждна автоматика за задвижване.

ДЮК 1 ЕООД представя автоматиката на испанската фирма ЕRREKA, която е едина от  водещите в областта на системите за автоматизация. Продуктите и се отличават с високо качество, прилагане на новите достижения в областта и конкурентни цени. ЕRREKA са производители на всички компоненти на системите за задвижване и контрол, което е позволило да се постигне висока степен на унификация и осигуряване на широка гама от продукти за покриване на специфичните изисквания на клиентите. Използването на перспективни технологии и методи за разработване позволяват на ERREKA да предложат на пазара уникални системи за задвижване на врати, масово прилагане на енкодерни системи за настройка и използване на системи за управление с много канали и висока степен на надеждност.

Клиенти

100% доволни
клиенти

Качество

Гарантирано
качество

Цени

Цени на
производител

Сигурност

100% доверен партньор

Гаранция

Монтаж с пълна гаранция

Aбонирайте се за нашия бюлетин

Добавете мейла си, за да получавате информация от ДЮК-1 и вземете 5% отстъпка от следваща поръчка