SOMFY Получете максимум от Вашето свързано оборудване!

Изберете подходящото за Вас решение

Нужно е само едно кликване на смартфона, за да затворите всички ролетни щори, да изключите осветлението и да активирате алармата.

ДЮК 1 предлага всички продукти на SOMFY като част от Френската група SOMFY-SIMU. Продуктите се предлагат с монтаж и настройка от обучени екипи на фирма ДЮК 1.

So Open with Somfy

TaHoma използва програмата „So Open with Somfy“, която обединява в едно основните марки в автоматизацията на дома и водещите имена в свързаната технология.

Управлявайте дома си с лесен за използване интерфейс

Вижте всички Ваши свързани продукти на началния екран. Управлявайте ги от Вашия таблет, смартфон, компютър, смарт часовник и с гласов асистент. ПРОДЪЛЖЕТЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТРИТЕ ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ПРОГРАМИ: – Scenario (Сценарий) за едновременното управление на няколко продукта. – Agenda (Календар) за планирано управление на продуктите и сценариите и автоматичното им изпълнение. – Smart за създаване на алгоритми с използването на сензори.

Персонализирайте изживяването си

Създайте с TaHoma сценарии за едновременното управление на  Вашите свързани продукти и активирането им само с едно кликване на Вашия смартфон. Например, създайте сценарий I am going out (Излизам), когато напускате дома си, ролетните щори се затварят а осветлението се изключва.

Една платформа, стотици възможности

В момента TaHoma е най-цялостното решения на пазара. Tя е съвместима с над 250 продуктови гами (напр. ролетни щори, капаци за прозорци, щори, портални и гаражни врати, отопление, осветление, камери и алармени системи) както продукти на Somfy, така и на 20 други големи партньорски брандове за оборудване на дома.

Изберете еволюционното решение

Започнете с управлението на алармената система или ролетните щори, след това добавяйте с лекота нови и нови продукти (осветление, отопление, сенници, щори, завеси…), без да променяте Вашата инсталация. Стъпка по стъпка, повишете Вашита сигурност, комфорт и енергийна ефективност.

Данните Ви са защитени

TaHoma е сертифицирана от независимата организация SySS GmbH, която гарантира, че сървърите, на които се хостват и съхраняват данните на Somfy, отговарят на най-високите стандарти за сигурност, както и че предлагат максимална сигурност на уеб интерфейса и приложенията за iOS и Android, които управляват продуктите.