Нов склад / офис в град София!

ДЮК1 ЕООД премина успешен одит по ISO 9001:2008!

На 21.06.2011год. във ф-ма ДЮК-1 ЕООД беше проведен одит за функционирането на СУК, нейната ефективност и съответствие на изискванията на стандарта ISO 9001:2008!

Нашата основна цел е да предлагаме продукти с високо качество, които в максимална степен да удовлетворяват изискванията на нашите клиенти,като поемаме своята отговорност в изграждането, поддържането и постоянното подобрение на Системата за управление на качеството.

Чрез постигане на основната цел – непрекъснато подобряване на дейността на фирмата и задоволяване потребностите на клиентите – ние гарантираме постигането и на допълнителните цели, които сме си поставили..

Външната полза от ISO 9001 е в повишеното доверие на клиента. Сертификатът по ISO 9001 не е само за престиж, той показва на клиента, че срещу него стои стабилен партньор, който работи по ясни правила и защитава неговия интерес. Притежаването на сертификат по ISO 9001 често е изискване в търгове и обществени поръчки.

Вътрешната ползва за организацията, внедрила ISO 9001 е в това, че системата налага строг организационен ред, изяснява кой, какво, къде и как извършва във фирмата, и всичко това се описва в процедури и инструкции. Това гарантира недопускане на грешки от организационен характер.

Клиенти

100% доволни
клиенти

Качество

Гарантирано
качество

Цени

Цени на
производител

Сигурност

100% доверен партньор

Гаранция

Монтаж с пълна гаранция

Aбонирайте се за нашия бюлетин

Добавете мейла си, за да получавате информация от ДЮК-1 и вземете 5% отстъпка от следваща поръчка